GRILL-FESTER.....
På roterende grill, over birke-røg, steges:
Hele
skinker, røgede eller marinerede
Lammekøller, med/uden hvidløg
hele eller halve Grise, lam, Kalvekøller,hele højreb eller dyrekøller
hertil f.eks. Flødekartofler og salatbord
Prøv at slutte af med stegte bananer
med farin, likør og flødeskum
|
Ta' selv bord......
f.eks.
3 slags fisk med dressing og flutes
3 slags kød med fx flødekartofler og stort salatbord
ost, kage og frisk frugt
se foto
TÆRTEBUFFET:
Lune tærter med lækkert fyld
det kan være med:
Skinke, tomat og ost,
Rejer og laks,
Løg og bacon (den franske),
lækkert grønsagsfyld
Brie eller gorgonzola
og til slut
Valnød- eller hindbærtærter
med cremefraiche.
hertil STORT salatbord.
Hvis det har interesse. ring efter tilbud.........
|