Hvem er jeg

Hvad laver jeg

Jens-Ole KOK

mad til gæster:

..........SPECIALE..........

GRILL-FESTER.....

På roterende grill, over birke-røg, steges:

Hele skinker, røgede eller marinerede
Lammekøller, med/uden hvidløg
hele eller halve Grise, lam, Kalvekøller,hele højreb eller dyrekøller

hertil f.eks. Flødekartofler og salatbord

Prøv at slutte af med stegte bananer
med farin, likør og flødeskum

Ta' selv bord......

f.eks.
3 slags fisk med dressing og flutes
3 slags kød med fx flødekartofler og stort salatbord
ost, kage og frisk frugt

se foto

TÆRTEBUFFET:
Lune tærter med lækkert fyld
det kan være med:
Skinke, tomat og ost,
Rejer og laks,
Løg og bacon (den franske),
lækkert grønsagsfyld
Brie eller gorgonzola
og til slut
Valnød- eller hindbærtærter
med cremefraiche.
hertil STORT salatbord.
Hvis det har interesse. ring efter tilbud.........


Lakse roulade på salatbund, Tak til Ghita for det flotte billede.