frokost-retter
Forsiden Op kagen herman bageopskrifter forretter Hoved retter kolde og varme drinks Camping og bålmad Desserter egnsretter frokost-retter saucer syltetøj & marmelader nytår 2007/08

 

Forsiden
Campingpladser
Jens-Ole KOK
En diabetiker til middag
foto af forretter
BE-kort
opskrifter
Det er ikke svært at tabe sig
Gensynsfest RSK
Gåder og tricks
Tips og Tricks
Slægtsforskning

Leverpostej,
den gode, Mikkel´s fra Luneborg
8 store forme

2,0 kg Lever
1,8 kg Spæk
5 st. Løg
½ side Kryddersild eller 8 ansjosfilet'er
------
725 gr. Margarine
700 gr. Mel
-----
3/4 spsk. Paprika
½ spsk. Timian
2¼ liter Mælk ( kogende )
-----
10 stk. Æg
----
Salt og peber Lever, spæk, løg og sild hakkes 1 gang.
----
margarine smeltes, melet kommes i, sammen med paprika og timian, når det er rørt sammen kommes den varme mælk i, og det hele koges godt igennem,( som en tyk sovs). Levermassen røres nu i, og æggene tilsættes to og to, smages til med salt og peber.
Hældes i forme, den er fin at fryse rå og så tage op og bage.

til toppen

Leverpostej,fedtfattig
ny variant 2013

0,8 kg Lever
0,8 kg Spæk
0,3 kg Kogte kartofler
2 st. Løg
------
150 gr. Mel
   6 dl skummetmælk
   3 stk Æg
-----
3 spsk. salt
3 tsk peber
1 tsk. allehånde eller Paprika
1 tsk. Timian

det  hakkes 2 gange.

røres sammen